HuidtypesHuidtypes

De huid is ons grootste orgaan en daarom erg belangrijk om goed te verzorgen. Tijdens uw eerste gezichtsbehandeling in de salon bekijk ik uw huid goed en vertel u wat ik zie en voel. Al deze gegevens zullen we vastleggen in een behandelplan en samen zullen we gaan overleggen wat de beste manier is om uw huid goed te behandelen en verzorgen. Daarna kunt u genieten van de behandeling terwijl ik uw huid met liefde en passie zal verwennen met de heerlijke producten van Nouvital. Deze producten zijn hypoallergeen, dierproef-, parabeen-, en allergeenvrij geparfumeerd en bevatten geen minerale oliën of tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie). Een perfect product om uw huid mee te verzorgen en de conditie van uw huid te verbeteren. 

Nouvital en uw huid
Bij Nouvital wordt er uitgegaan van een aantal huidtypes: normale huid, droge of vochtarme huid, rijpe huid, vette huid, gevoelige of couperose huid en de acne huid. Voor elke huidtype is er een breed assortiment aan producten samengesteld. 

Bent u benieuwd wat voor huidtype u heeft en welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een huidanalyse. 

 Copyright © 2015 Gabriella's. All Rights Reserved.